jUKej fóruma
Hozzászólás a fórumba162
2001/03/21 21.20:43
Tervin
Nem szidlak tovább
Szia TZS! Nem tudtam elképzelni, miért nem működik a JUKEJ.A magyarázatod után meg van bocsátva! Az viszont nincs, hogy a telefonon jelzett E-mailed nem érkezett meg!! Írtál egyáltalán?? Na szia. TERVIN.


161
2001/03/21 10.34:54
TZS
jUKej ujra el!
Az elmult par napban atmentem nehany infarkuson; hova lett a jukej? Azt hittem vicc az egesz. Tobben irtatok, hogy eltunt, nem tudjatok elerni. Akik nem tudjak, azoknak elmondom, hogy amit most lattok olvastok, minden anyag >>fotok, szovegek, programok stb, ugyanugy fileokban vannak tarolva, mint altalaban egy rendes szamitogepen. Ezek az \'anyagok\' egy szerveren tarolodnak, a jUKEj eseteben az USAban. A szerver neve: TRIPOD. A jukej tehat innen tunt el. Mar csak arra kellett rajonnom, hogy miert.
Amikor eloszor probaltam semmi nem tortent, error uzenettel leallt a bejelentkezes. Tobbszori probalkozas utan vegul kiirta, hogy mi a baj: pornokepeket, vagy egyeb nem megengedett anyagokat (copyrights-os programok, zenefilek stb)-et talatak az oldalon, es emiatt kitiltottak a jukejt a tripod szerverrol. UFFF....

Egy csoppet sem lettem merges, ugyhogy \'higgadt\' fejjel irtam egy nehany oldalas levelet a tripodos fiuknak. Pontosan nem tudnam idezni, de az biztos, hogy nem szerepelt benne a \'koszonom szepen megertesuket kijelentes\'. Ma kaptam egy levelet, miszerint bocsanatot kernek, nem a megnemengedett anyag volt a problema, hanem bedoglott a szerver egesz hetvegere. Egy csomo hibat kijavitottak a szerveren, es visszaallitottak mindent ugy ahogy volt. Tehat ne haragudjatok nem az en hibambol kifolyolag nem mukodott a jukej. Most ismet jo, sot a CHAT is mukodik (PERL script futtatast is megcsinaltak a fiuk).

Szeretnek kerni mindenkit: felejtsetek el a jukej.tripod.com bejelentkezest! Hasznaljatok inkabb a welcome.to/jukejt ! Ha barmi adodna a tripoddal, jukejt at tudom iranyitani egy masik szerverre miutan feltoltottem, es igy Ti nem fogtok eszrevenni semmit. Koszi szepen.

Amugy rengeteg anyag gyult ossze megint, csak ido hianyaban nem tudom kirakni. De ami kesik nem mulik... ;)


160
2001/03/15 11.17:12
TZS
Március 15.
Kicsit elszomorodtam. Gondoltam kirakok egy cimert március 15-e tiszteletére a jUKejra. Kb 1 orai keresgeles utan talaltam egyet. Felelmetes, hogy ennyi ido kell ahhoz, hogy valaki talaljon egy orszag jelkepet a vilaghalon. Erdekes es szerintem elgondolkodtato dolgok jelennek meg a kovetkezo weblapokon is: www.hungary.com, www.hungary.net, www.hungary.hu, www.hungary.org. Mindenkinek tetszik???? Tenyleg ezeket kene tartalmazniuk a fenti lapoknak?

Vegre talaltam egy kepet, amit ki kellett retusalnom. Lehet, hogy most avval dicsekedhetek, hogy Magyarorszag egyik legfontosabb jelkepet a cimert, legszebben es a legjobb minosegben a jukejon lehet megtalalni az egesz vilaghalon? Remelem nem....159
2001/03/10 12.26:32
cbs
Hofi bácsi és az ifjú titánok
Kiss Gábornak: Véletlenül csöppentem a társaságba - valami közöm van az üzemletetéshez - és csak egy aprócska megjegyzés Hofi Gézával kapcsolatban: nem érdemes ekkora port verni az esetnek, mert nem biztos az az életmentő műtét! Manapság a politikában és drágalátos országlealacsonyító ifjú titánjainktól sokkal durvább dolgokat tapasztalunk - Győrben is. Ezzel a Hofi üggyel lehet hogy éppen a beetetést, a ködösítést, a mással foglakozást gyakorolják a jámbor népen. És Te ezt megeszed Kiss Gábor?


158
2001/03/09 17.10:18
TZS
Sziasztok!
Hello, hello. Egy ket dolog:

Marcius 17, szombat este 7 orai kezdettel a Sved Evangelikus Kulturalis Kozpontban Marcius 15-ei megemlekezes lesz. Cim: 6 Harcourt Road, London, W1 (a jukej fooldalan a terkep)

Kuffernek: mennyit szansz a romok eltakaritsara? :)

Nemesnek: nehany oldalt talasz a jukejen telefonkartyakrol. Ha meg lesz idom ma kicsit frissitem az oldalt, mert vannak uj infoim. Sok sikert a Fiadnak ;)

Apropo TZS szeretne mar jukejt frissiteni, csak soha sincs ideje. :(


157
2001/03/09 8.44:17
nemes
tanulás
Helló! Most fedeztem fel ezt az oldalt. Fiam 3 hónapra Norwich-ba megy tanulni, ha valakinek hasznos tanácsa van szeretettel várom! Kártya független telefonba hogyan lehet kint kártyát venni?


156
2001/03/08 10.43:59
KUFFER
BULI 1000el !!!!!!!!!
Emberek, itt a menyország! Elment a családom 2 hónapra Ausztráliába, s itt hagytak house-sittingelni. Teljes szabadsággal. Nos ugy tervezem, hogy minden hétvégén bulit szervezek nálunk. Vidékieknek korlátozott számban szállást is tudok biztosítani. Ha csatlakozni akarsz a már így is népes társaságunkhoz hívj: Kuffer - 07977958082 London - Golders Green Gyertek, megéri !


155
2001/03/07 12.01:11
kisgábor
Egy ki s versike
Ó IMI Szép csendes éjszaka után virrad a hajnal, > > > Imi fiú bajlódik a kócos hosszú hajjal. > > > Megszólal a kakas három-négyszer rikkan, > > > Imi mondja: Lelövöm úgy, hogy meg se nyikkan. > > > Elő a berettát, be a teli tárat, > > > Kilő az ablakon egyet, kettőt, hármat. > > > De a kakast nem öli a bánat, > > > Imre király dühös, kilő még vagy kettőt. > > > Eltalál most ízibe egy rozzant bádogteknőt. > > > Felesége mondja: mit csinálsz te állat? > > > S felveszi a földről a ledobott tárat. > > > Mérgem oka a kakas volt, > > > De elbújt, mert ravasz volt. > > > Édes uram, mondja Edit, hát ez téged heccel? > > > Ez a szomszédunkban lakó tollas ingyen vekker? > > > Anyukám, had lőjek csak egyet még egyszer, > > > Mondja habzó szájjal és remegő testtel. > > > Ne lőj többet király, mára már elég volt! > > > De e feleség makacs, s emelkedik a Colt. > > > Agyon lövöm magam, ha nem lőhetek egyet, > > > Mire így az asszony: Ha hülye vagy, hát tedd meg! > > > Ránéz a nejére, nem várt ilyen választ, > > > Elhűlt képpel így szól: Ezt mondtad? Ez bágyaszt. > > > Remegő ujjával meghúzza a ravaszt, > > > Így kellett volna meglőnöm a kakast. > > > S mivel a mi Imrénk nem volt fejszámoló, > > > Nem sejtette, hogy a csőben maradt még egy golyó. > > > Megindult az agya, de már késő, késő, > > > Fúródik az ólom, mint szarba a véső. > > > Felrikolt az asszony, mint az éhes sirály, > > > Magass gos isten, mit csinált l király? > > > Agya arcára hull, mint egy véres lepel, > > > Mintha azt mondaná, isten veled Csepel. > > > A kakas kérdőn rikkant. Máma már nem lőnek? > > > Csak nem mentem agyára a koronás főnek? > > > Felvijjog a mentő, megbolydul az utca, > > > Még van egy kis remény, tán van még benne szufla. > > > Megszólal a mentős. A kórház még távol, > > > Mire odaérünk, ez már nem oktávol. > > > Itt a mese vége, s ez igaz törtönet, > > > Még jó, hogy az eset nem velem történt meg! > > > A tanulság: egyforma királynak, s főpapnak > > > Sose nézd a fejed részegen lőlapnak!!!


154
2001/03/05 10.21:15
TZS
1 eves a jukej
Sziasztok! Jukej 1 eves. Kozel 4500 latogato, 150 oldal, forumok, chat. Koszonom Mindenkitol a biztatast, tamogatast, eszrevetelt es azt a rengeteg levelet, amit kuldtetek. Paran mar kerdeztek, mi lesz a jukej jovoje? Addig marad biztosan, amig kint leszek Angliaban. Utanna? Nem tudom. Talan magara marad, talan atalakul, esetleg \'rahagyom\' valakire. Mindenesetre nagyon orulok, hogy sok embert megismerhettem a jukej altal, hogy talan segitett egy ket embernek nehany informaciohoz jutni. Remelem a kovetkezo nehany honapban is lesz neha egy kis idom uj oldalakat feltenni. Megegyszer koszonom Mindenkinek a segitseget.


153
2001/03/05 8.30:54
kisgábor
pedig elküttem
Ez úton szeretném veled tudatni, hogy most küldtem el egy nagyobb terjedelmű mondat halmazt emiles keretek között. Ha nem érkezne meg, akkor kinyomtatom, és megkapod postán. P.S.: North - west Hungary


152
2001/03/04 8.52:05
Apuci
Kisfiamnak
Ugy latom Kisfiam semmit nem valtoztal:az e-mailedet nem kaptam meg,egyik cimemen sem! Nettezni pedig rendszeresen jarok,tehat barmikor irhatsz! Na minden jot:Apuci U.i.:Nem tudja veletlenul valaki hol van Gyor...?


151
2001/03/02 17.06:14
kisgábor
Az élet egy kabaré!?
Sziasztok Ha nincs téma majd én feldobok egyet: ki szereti Hofit? Történt ugyanis, hogy a sokak által kedvelt kabaré király a múlt héten turnéra indult a szomszédos településre( sopronba). Ezen felbuzdulva , kis városom vezető ujságírói jó ks riportot remélve elmentek az előadás ára, és feltettek neki egy nagyon lényeges kérdést: Mikor jön el Győrbe is valamiféle népnevettetés erejéig ? Válasz: Mi az a győr- én ilyen nevű települést nem ismerek.?? A kedves ujságíró erre megkérdezte, hogy ugyanmáá miért nem tuggya a kedves művészúr,mikor sopronba győrön keresztül vezet az út pestig? Itt kezdődik a story: 1971. balabla hónap történt ugyan is ekkor, hogy H.G. kabaré csütörtököt tartott a rábán felépített vízi színpadon, és hozta a tőle oly jól ismert formáját, ami valljuk be a többségnek tetszik is. Nademost namostmár , az előadás már javában tartott, amikor is egy kedves vendég késve betoppant. Ekkor H.G. az alábbi humoros kérdést intézte a renitens későtől: \" maga a munkahelyére is mindig így jár?\" Tömeg : nagy kacaj, ováció, meg minden , azaz csak lett volna, amikor kiderült, hogy emberünk egy közkedvelt orvos, és egy nagyon fontos életmentő operáció miatt késett, és egy cseppet sem tetszett neki H.G. tréfás megjegyzése. Érzelem nyilvánításában a közönség nagy része is osztoztott, mivel az előadás során több ilyen humoros etüdöt tartalmazott. Szóval pár helyi Bunkó nemtetszését kődobálással, és hangos füttykoncertel tette éerthetővé! Ekkor a tisztelt \"művész úr\" olyan kijelentést tett, hogy:\"legközelebb akkor jövök magukhoz, ha megtanulnak viselkedni\". Ez történt pontosan 30 éve! Azóta a világ forgott- pörgött egyet tengelyén, azok a bunkók is megöregedtek, meg stb... Vissza a jelenbe: kedves polgármesterünk hogy enyhítse Hofi úr lelki bajait, nagylelkűen bocsánat kérő levelet írt H.G.- nek, azzal a kéréssel, hogy nagy megtiszteltetéssel fogadná a város, ha fellépne. A Válasz a mai újság címlapján trónol : Hofi nem békül. Kérdem én mennyire van joga játszani ezt a pökhendi viselkedést? Hiszen véleményem szerint aki ilyen pályára adja a gfejét annak számolni kell azzal, hogy a közönség nemtetszését fejezi ki. Persze nem ilyen BUNKÓ módon, ahogy ezek a parasztok tették. Szerintem ami megtörtént, az megtörtént, asszem a jelenlévők közül sem volt mindenki ezen a véleményen, csak egykét helybéli tahó. de akkor sem lehet egy várost 170000 emberrel egy kelap alá venni, és a világ bunkóinak feltüntetni. Véleményeteket várom: csk anyugodtan mondjátok ki amit gondoltok ( vigyázat én is győri vagyok) ÉS EGY NEKED APUKÁM: remélem megkaptad az emilt, mert egy órán át írtam_ benne van anyai- apai:) Na sziasztok


150
2001/03/02 16.35:37
kisgábor
Nem ízlik a fisch & chips?
Háát nemtom, hogy ti hogy vagytok vele, de az én kedvencem a frissen sült, meleg ,ropogós magyar fehér kenyér , zsirral, meg miegymással a tetején. De hát az ottkinn hiánycikk:) Apucikám nézzd meg az emiles zsákodat!


149
2001/03/02 11.25:55
TZS
EZ+AZ
Sziasztok! Hat ugylatom nem nagyon akar senki mostanaban irni a forumba, pedig van itt tema eleg rendesen...

Egy konyvet szeretnek ajanlani, ami azt hiszem egy alapmu lesz az Angliaba latogatoknak, bar meg nem olvastam ki... Cime: Miert nem birjuk az angolokat? (Irta: Antony Miall es David Milsted, Pannonica kiado. Forditotta: Dragoman Gyorgy 1993) Kivancsi vagyok, hogy mi mindent ir le a konyv, illetve mennyi mindent lehetne meg hozzafuzni... :) -Koszonet a konyvert Kristof Attilanak

Feldobok egy kerdest: ki mit eszik mostanaban?? csirke, hal, vagy marad a vegetarianussag :)


148
2001/03/02 9.32:29
Kisgábor
Mert Má\' megijjettem
Rendben van apukám akkor emilezünk, de látod ezt sem tudtam ,hogy újból tudsz internetezni. Don\'t be so confused, You\'d better come home, but swiftly, my daddy:)


147
2001/02/27 13.26:48
Apuci
Kisfiamnak
Nem haragszom Kisfiam,de ennyi erovel e-mailezhetnenk is.Itt van az e-mail cimem,ezen elersz.Egyebkent nem tudom mikor megyek haza.I\'m so confused!Minden jot:Apuci


146
2001/02/26 16.45:51
kisgabor
SAJNÁLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sziasztok Kedves egyetlen- drága APUKÁM naggyon-de naggyon sajnálom, hogy az utóbbi időben \"hanyagoltam\" mindenkit,de hidd el, hogy nem akarattal tettem. A hét 5 napjából 3 alkalommal 12 órát vagyok iskolában, a többi 2- őn meg azon izgulok, hogy ki ne vágjanak a suliból. Szóval nem szándékosak az ilyen megmozdulásaim.Na ennyit az önsajnálatból, hiszen TE montad, hogy nekem ez a fontos, és ezért küldtél haza! Na de erről ennyit én továbbra is maradok szerető kisfiad, na persze, ha ki nem tagadtál... Szia TZS jó újra látni a betűidet( ha már az arcodat nem láthatom) igaz az elmúlt alkalommal amikor itthon tartózkodtál, eléggé megfeledkezdtél rólunk... Na mindeggy: ugye azért még jóbarátok vagyunk?


145
2001/02/26 11.54:46
TZS
Tema
Kisgabor: SZIA! Igen, igazad van, elfelejtettem odairni: gyori szerver ;) Mi van Veled? Ritkan irsz... :(

Gyerekek tudd valaki olcso/jo szallast Parizsban? Minden otlet jo lenne, esetleg kiirnam a jukejra is. Koszi.


144
2001/02/24 18.56:11
Tkiraly
Gaborkanak
Idefigyelj Kisfiam!Nem en vagyok az aki nem ad eletjelt magarol,hanme Te!Igy nem is megyek haza marciusba!Na minden jot:Apuci


143
2001/02/23 15.35:48
kisgábor
üdvözlet
hát ehhez csak azt tudom hozzátenni, hogy mindezt agyőrieknek köszönhetitek. Egyébként üdvözlök mindenkit, főleg T kirájjjt aki már egy hónapja nem adott életjelet magáról, kivéve persze azt, hogy végleg hazatelepül. szóval ha valaki találkozik vele, csak annyit mondjatok neki, hogy már hűttöm az UNICUMOT


142
01/02/19 16.51:17
TZS
proba
TZS PHP3-as forum probaja. Remelem ettol gyorsabb lesz a jukej es ami a legfontosabb: TOBBET NEM SZALL EL AZ UZENETED! Batran irhat mindenki, egy uj szerverre telepult a jukej forum motorja! Igy kikerulve a tripodot, mostmar gyors, es hibamentes forumba iras valt lehetove! :) Koszonet a Softeam csapatanak!


141
2001/02/22 17.10:46
TZS
Hazalatogatas Londonbol Budapestre es vissza
Korridort olvasva, egy ket hirt kiirnek ide, talan erdekes lehet:

Száj- és körömfájás a brit sertéseknél
A betegség ott is felütheti a fejét, ahol már kiirtották - az emberre is átterjedhet, de halált rendszerint nem okoz Tovabb>>

Mérges gázzal akarták elárasztani a londoni metrót
A tokiói metrón 1995-ben történt szaringáz-támadás mintájára szott akció tervét a Scotland Yard terroristaellenes egysége leplezte le Tovabb>>

Jol indult a reggel... Tibornak: Olcso nincs, talan a legolcsobb a busz. ~120 font korul lehet egy odavissza, repulo ugy 200Font a legolcsobb. Talan stoppal a legerdemesebb menni... (Esetleg Buzz-al (www.buzzaway.com-ha jol emlekszem, de kint van a linkje a linkek kozott) elrepulsz Becsig, ami akciosan odavissza 90 font, es onnan valahogy hazamesz...) Hogy jot is irjak ma, allitolag lesz Pineapple penteken. :) Udv,TZS


140
2001/02/22 17.05:18
tibor
Hazalatogatas Londonbol Budapestre es vissza
Hali,Tudtok-e tanacsot adni, hogy hogy lehet a legolcsobban hazalatogatni?KosziTibor


139
2001/02/22 17.04:16
TZS
Hiba
Sziasztok! Kiderult, hogy nem mukodik minden videofelvetel. Miert? Hat a jooreg tripod szerverrel van a gond mar megint, de mint kesobb rajottem a geocities.com-mal is hasonlo a helyzet: a fel megabajtnal nagyobb file-ok olvasasat nem tamogatja. Egyszoval kicsit varni kell, amig megkapom a movie editort, es \'lecsipek\' a file-okbol par kilobajtot... Sajnos... Evvel a szomoru hirrel egyetemben feldobok egy korkerdest: Nem tud valaki egy normalis ingyenes webszervert, ami mukodik is es tamogatja a script irast? Ma hetfo van, sot hetfo reggel, allitolag ilyenkor a fu sem no. Nem csodalom, hogy erre ma ocsudtam fel. :) Mas; gyerekek, utazott mar valaki kozulettek Narrowboaton/canal boat-on mondjuk egy hetig? Nemi infot szeretnek kerni rola... (melyik canal a legszebb, megeri-e, mennyire unalmas stb?) Esetleg egy szavazast megerne az utolso kerdes: 1-Nagyon unalmas, 2-azert nem annyira, 3-kb olyan izgalmas, mint egy atlagos brazil tvsorozat 153.epizodja Koszi a valaszt...


138
2001/02/22 17.03:20
psziho
Forint
Ami a forintot illeti, nem nagyon kovetem az esemenyeket, de tavaly osszel sokat lehetet olvasni, hogy ez evre tervezik a forint lebegtetesi savjanak kiszelesiteset 30%-ra (hogy mindket iranyba, vagy ossesen, azt nem tudom). mivel a forint kurvara alul van ertekelve, nagyon valoszinu, hogy egybol a maximumra felertekelodik, ami a GBP/HUF arfolyamot akar 350re is lenyomhatja. nem tudom, van e valaki aki ezzel foglalkozik, es komolyabb velemenyt tudna mondani...

Korábbi bejegyzések2 (2. fórum bejegyzései)
Korábbi bejegyzések1 (1. fórum bejegyzései)